Benvinguts al blog!

Espero poder compartir amb vosaltres enllaços, vídeos, i tots aquells recursos interessants que convidin a la reflexió i ens ajudin a fer un dia a dia més enriquidor amb els nostres alumnes!
Desitjo que us sigui de gran utilitat!

26 de febrer del 2012

Segona sessió d'experimentació amb pasta

Després de fer una primera sessió, en la que els infants van poder experimentar amb la pasta, hem aprofitat la que ens va sobrar per realitzar una composició de pasta i pintura amb vaporitzadors. Mireu:




22 de febrer del 2012

Vella quaresma


Us deixo aquests dibuixos de Vella Quaresma i una cançó molt divertida!



21 de febrer del 2012

Vernissar amb oli

Hola a tots i a totes!!
Heu vernissat mai amb oli??? Jo ho acabo de descobrir, gràcies a les meves compis i ha estat molt divertit. Voliem posar uns dibuixos pintants amb ceres, dels infants, als vidres i, fent-lo d'aquesta manera, la cera trasparenta i es veu tant per davant com darrere. 
Els nens i nenes deien "mi mama no tiene de este aceite para barnizar". Mireu:

11 de febrer del 2012

Treballar les emocions: la por

L'altre dia, vaig llegir un post molt interessant de la meva companya blocaire, Lluna, del bloc "Un polsim de sal". El post parla sobre les emocions, en concret sobre la por. El cas és que em va fer pensar que podria posar en pràctica unes paraules seves "Els nens relacionen la por amb els éssers fantàstics que de nit se’ls apareixen dins dels seus caps i els provoquen malsons. És per això que hem d’intentar fer-nos amics d’aquests personatges i desmitificar la seva mala reputació convertint-los en éssers divertits". Doncs bé, a partir d'aquesta reflexió, he pensat que setmana posaré en pràctica una activitat, que consisteix en presentar als infants uns monstres molt divertits a partir del conte d'En Martenés (del qual podeu trobar l'enllaç en posts anteriors). Cadascú podrà triar un monstre, així cadascú tindrà el seu propi.
Us deixo els dibuixos dels mostres i, quan fem l'activitat, us deixaré algunes fotografies. Espero que us agradin! 
Vull també donar les gràcies a la Lluna perquè gràcies al seu article he pogut elaborar aquesta activitat! 


4 de febrer del 2012

Premis Edublog

Ja he enviat la meva candidatura als Premis Edublog 2012! Animeu-vos a presentar la vostra! Penso que aquest és un premi molt interessant, perquè valora la importància dels blogs a l'educació, a més de valorar la nostra tasca com a mestres.